Főoldal
English
Magamról
Hagyományos kínai orvoslás
Allergia kezelése
Kristálypunktúra
Tanfolyamok
Spirituális oldal
Kapcsolat

HOMEOMOXA

 

A világon egyedülálló módszer, felfedező: Dr. Kellermann Aranka Terézia

AZ ALLERGIÁK ÚJ TERMÉSZETES GYÓGYMÓDJA TANFOLYAM

Az allergiákat a gyógyíthatatlan betegségek közé sorolja az orvostudomány, mert csak az allergiát kezelik, és nem az allergiás embert.
Csodaszerek nem léteznek olyan értelemben, hogy valamit beveszünk, és akkor minden probléma megszűnik, legfeljebb csak a tüneteket fedjük el.
A HOMEOMOXA kezelés Nyugat és Kelet természetes gyógymódjainak ötvözete. A HOMEOMOXA: moxibusció (kínai orvoslás) és a homeopátia szavak összevonása. Olyan természetes gyógymód, amely sok szinten hat az emberi szervezetben, és ez által képes a gyógyulási folyamatokat elindítani.

Biológiai- Energetikai- Információs módszer.

HOMEOMOXA kezelés: légző rendszer, emésztőrendszer, (vastagbél), idegrendszer, és az immunrendszer befolyásolására képes egyidejűleg. Ezen kívül olyan információt juttat a szervezetbe, amely által a hibás immunműködés kioltódik.
A HOMEOMOXA akupunktúrás pontokon, külsőleg végzett kezelés. A megfelelő szabályok betartása mellett ártalmatlan, mellékhatása nincs.
A kezelés kúraszerűen végzendő, melynek során legalább 10 kezelés szükséges a megfelelő hatás eléréséhez.
A HOMEOMOXA módszer felfedezője által vezetett tanfolyamon lehetőség van a Homeomoxa hatásmechanizmusának megismerésére, a kezelés elsajátítására. Alkalmazhatja saját maga és családtagok gyógyítására. (Ha gyógyító kívánja elsajátítani, számára bővebb ismeretek átadására is lehetőség van.).
A sokarcú allergia című könyvemben erre vonatkozóan bővebb ismeretek állnak rendelkezésre

Tanfolyamvezető: Dr. Kellermann Aranka Terézia
Orvos, a Hagyományos Kínai Gyógyítás orvosa, spirituál terapeuta

A tanfolyamra előzetes bejelentkezés szükséges.
Tel: +36 20 22 33 552

Amit hozni kell: pléd, enni, innivaló.

 

 
FÉNY Alternatív Orvosi Rendelő · Cím: 1025 Budapest, Törökvész út 122. · Telefon: (20) 22 33 552 · E-mail: crystalpuncture@gmail.com