Főoldal
English
Magamról
Hagyományos kínai orvoslás
Allergia kezelése
Kristálypunktúra
Tanfolyamok
Spirituális oldal
Kapcsolat

Tanfolyamaimat kezdetben, gyógyult betegeimnek útravalóul szántam. Az volt a szándékom, hogy gyógyulásukat követően átadjak olyan ismereteket, amelyek alkalmazása segítséget jelent számukra betegség, vagy bármely nehéz élethelyzet megoldására.

A tanfolyamok hamarosan kinőtték ezt a keretet, és a továbbiakban már önálló programként működtek, segítve mindazokat, akik igényt tartottak arra, hogy megismerjék és alkalmazzák az életminőségük javítására. Szélesebb körű kiterjedésük folytatódott, amikor a salzburgi Metafizikai és Parapszichológiai Akadémia magyarországi tagozatán, majd később a Metafizikai és Szellemtudományi Akadémián is a tananyagba bekerült az oktatásuk. Jelenleg az Akadémia országszerte működő osztályaiban, és több külföldi országban is tartom a menüpontokban bemutatott tanfolyamokat. 

A Homeomoxa kezelésről az Akupunktúrás Világkongresszuson elhangzott előadásom után, már a Közel-keleten is szerveződik a módszer bemutatása, és átadása.

Tanfolyamaim mottója:

"Oszd meg szellemi lényedet azokkal, akik veled úton vannak, közölj amennyit tudsz, és fogadd el, mint valami felséges ajándékot, ami tőlük feléd visszaérkezik!"

(Albert Schweitzer)

Homeomoxa tanfolyam

Pozitív gondolkodás és tudatos teremtés tanfolyam

Kristálypunktúra tanfolyam

 

 
FÉNY Alternatív Orvosi Rendelő · Cím: 1025 Budapest, Törökvész út 122. · Telefon: (20) 22 33 552 · E-mail: crystalpuncture@gmail.com