Főoldal
English
Magamról
Hagyományos kínai orvoslás
Allergia kezelése
Kristálypunktúra
Tanfolyamok
Spirituális oldal
Kapcsolat

SPIRITUÁLIS UTAM

Kellermann Aranka Terézia vagyok. Holisztikus orvosi szemléletemmel, minden tudásommal a gyógyulni vágyókat szolgálom. Feladatomnak tekintem, hogy segítem az embereket önmaguk gyógyító erejének megtapasztalásában. Ezzel párhuzamosan szándékom minden ember számára megvilágítani létünk értelmét, a szereteten alapuló, együvé tartozás tudatszintjének kialakítását.

Spirituális úton járásom tudatos szinten több mint húsz éve tart.

2008-ban, a Teremtő és Kryon segítő energiái jelenlétében, Alone által tartott médiumitás tanfolyamot követően nagy változások történtek az életemben. Először Jézus üzenetét közvetíthettem, embertársaim számára az EGYSÉGRŐL.
Jelenlegi élet feladatomhoz folyamatos felkészítésem történik, mely által régebbi énemhez viszonyítva, magasabb tudatossággal megáldottá váltam. A közel múltban a Kristályok kerestek meg, és arra a feladatra választottak, hogy üzeneteik számára közvetítővé váljak. A KRISTÁLY TUDAT, KRISTÁLY LÉLEK és a KRISTÁLYOK SZELLEMISÉGE új gyógyítás lehetőségét tárták fel előttem.
Az lemúriai tudásunkra való visszaemlékezést jelenti ez a gyógyítás, melyet a felemelkedett tudatunk ajándékának tekinthetünk.

Ezt a tudást szeretném szeretettel megosztani veletek.

  Dr. Kellermann Aranka Terézia
 
FÉNY Alternatív Orvosi Rendelő · Cím: 1025 Budapest, Törökvész út 122. · Telefon: (20) 22 33 552 · E-mail: crystalpuncture@gmail.com