Főoldal
English
Magamról
Hagyományos kínai orvoslás
Allergia kezelése
Kristálypunktúra
Tanfolyamok
Spirituális oldal
Kapcsolat

MAGAMRÓL


Dr. Kellermann Aranka Terézia vagyok. Holisztikus orvosként működöm, mely azt jelenti, hogy az embereket teljességükben, ( test - lélek - szellem) segítem a gyógyulás útján. A Debreceni Orvostudományi Egyetemen kaptam diplomámat. Azért lettem orvos, mert az emberek gyógyítását éreztem életcélomnak. A gyakorlat megmutatta számomra, hogy nem én gyógyítom meg a betegeket, hanem ők saját maguk teszik ezt, én csak segítem őket ebben a folyamatban. Felismertem azt is, hogyan teremtődnek a betegségek, a gondolati - lelki és testi síkról.
Amikor ez világossá vált előttem, valamint az is, hogy amit a gyógyításról tanultam az egyetemen, az nem mindig működik, akkor elkezdtem keresni azokat a gyógymódokat, amelyek hatékonyabbak.
A pszichológiai irányzatok tanulmányozása, valamint személyiség fejlesztő tréningeken való részvételen át, hosszú út vezetett, míg eljutottam a Hagyományos Kínai Orvoslásig. A tanulás számomra soha véget nem érő folyamat, melynek következő állomása:
nemzetközi diploma spirituális gyógyításból és parapszichológiából.
Fő területem az allergia. Ezt a betegséget egy modellnek tekintem, mely által más, a szervezetben végbemenő betegség folyamatok is jól érthetővé válnak.
Munkáim ezen a területen:

AZ ALLERGIÁK KIALAKULÁSÁNAK ÚJ ELMÉLETE (Komplementer Medicina)

Az allergiások kezelésének új immunterápiája:
HOMEOMOXA - az elnevezés is tőlem származik - ( Komplementer Medicina)

Az allergiásoknak segítségül szántam:
A SOKARCÚ ALLERGIA című könyvemet.

MOXIBUSCIÓ
( Komplementer Medicina)

Közelmúltig a gyógyulni vágyókkal való egyéni foglalkozás képezte tevékenységem fő területét.
Jelenlegi feladatom abban látom, hogy megtanítsam az embereknek, hogyan segíthetnek önmagukon, a betegségeik és nehéz élethelyzeteik eseteiben.
Ezt a célt szolgálják a tanfolyamaim, a következő témakörökben.

Pozitív gondolkozás és tudatos teremtés (célja, ami eddig nem megfelelően működött, azt eredményessé tenni: betegség, vagy bármely élethelyzet esetén).

Kristálypunktúra ( Kristállyal való gyógyítás új, különleges módja ).

Homeomoxa (Az allergiások gyógyulását szolgálja).

Moxázás otthon (Hagyományos Kínai Orvoslás része).

  Dr. Kellermann Aranka Terézia
 
FÉNY Alternatív Orvosi Rendelő · Cím: 1025 Budapest, Törökvész út 122. · Telefon: (20) 22 33 552 · E-mail: crystalpuncture@gmail.com