Főoldal
English
Magamról
Hagyományos kínai orvoslás
Allergia kezelése
Kristálypunktúra
Tanfolyamok
Spirituális oldal
Kapcsolat

A Kristálypunktúra jellemzői: Kristállyal történő kezelés az akupunktúrás pontok vetületében.

 

Ez a módszer eddig nem volt a gyógyítás területén. Olyan új módszerről van szó, amely nagy áttörést hoz létre több vonatkozásban.
Egyrészt, az hatalmas tudás, amelyet a kínai orvoslás rejt magába, egy nagyon könnyen hozzáférhető formában, mégis magas szintű gyógyító erővel lép be a gyakorlatba.

Másrészt, fontos kiemelni azt, hogy a kínai akupunktúra eddig csak orvosok számára volt engedélyezett, így a gyógyítás köréből kiestek mindazok, akik ennek a viszonylag magas költségét nem tudták megfizetni, vagy a tőkezelést valami miatt elutasították.

A betegségek bármely területén alkalmazható, önállóan, vagy más módszerekkel társítva, beleértve a gyógyszerek szedését is, ha az egyén állapota, vagy hitrendszere így kívánja.

A kristályokkal történő gyógyítás a lemúriai-atlantiszi kultúrában általános volt, és most eljött az ideje, hogy egy meghatározott módon alkalmazhatóvá váljon újra az emberiség számára.
Ez a gyógymód a szereteten alapul, és spirituális irányú nyitottságot feltételez.
Az emberiség fejlődése új fázisba érkezett. A gyógyítás lehetőségei is ehhez igazodnak. Hatalmas előrelépés ezen a téren a Kristálypunktúra, mely komplexen hat a tudatszint emelkedésére és a testi folyamatokra. Olyan minőségi változás elősegítője, mely mérföldkő az emberiség történetében. A Kristálypunktúrával elérkezett végre a szereteten alapuló gyógyulás-gyógyítás. Jézus is a szeretet által gyógyított. Minden más gyógyítás is úgy tudott valójában hatni, ha a szeretet valamely minősége jelen volt ebben a folyamatban.
A Kristálypunktúra teljes jelentőségét felfogni nem tudjuk, de alkalmazása során a személyes megtapasztalások által felfedi önmagát. Emberi létünket a szeretet, öröm és hála mélyebb megélésének képességével is megajándékozza. ( A spirituális oldalon olvasható Metatron Arkangyalnak a Kristályra vonatkozó, közvetített üzenete).

A tudás átadása tanfolyamokon történik, melyek több szintből állnak, és egymásra épülnek. Egyelőre 3 szint van kialakítva, melyeket 1-1 napos tanfolyamon lehet elsajátítani.

A tanfolyamok tematikája folyamatos változás, átalakulás alatt van, hogy a legújabb információk minden esetbe beépülhessenek a tananyagba.

Kristálypunktúra tanfolyam

 
FÉNY Alternatív Orvosi Rendelő · Cím: 1025 Budapest, Törökvész út 122. · Telefon: (20) 22 33 552 · E-mail: crystalpuncture@gmail.com